Palvelut2018-08-09T14:25:27+00:00

PALVELUMME

Yleiskaapelointi

Yleiskaapelointi on toimitilakiinteistön peruskaapelointi, joka soveltuu erilaisiin käyttötarkoituksin. Se luo perustan eri verkkojen, kuten puhelin-, data- ja automaatioverkkojen toiminnalle. Toteutamme erilaiset yleiskaapeloinnit niin asuin-, liike- kuin toimistokiinteistöihin.

Hidas ja epävarma dataverkko hankaloittaa työntekoa ja elämää. Siksi huolelliseen kaapelointiin kannattaa kiinnittää huomiota alusta asti – kaapelointi luo perustan sille, mitä tietoliikennejärjestelmiä ja -palveluja kiinteistössä voidaan toteuttaa. Yleiskaapelointi on tarkoituksenmukainen ja tehokas tapa toteuttaa kiinteistön tietoliikennekaapelointi. Se on järjestelmäriippumaton kaapelointiratkaisu, jota voidaan muunnella joustavasti tarpeiden muuttuessa. Esimerkiksi toimistotiloissa tilamuutokset luovat uusia tarpeita, joihin on reagoitava nopeasti.

Optospecial toteuttaa monipuoliset yleiskaapeloinnin tarpeet nopeasti suunnitelmista toteutukseen. Ammattitaitoiset asentajamme takaavat ensiluokkaisen asennustyön ja pystymme toteuttamaan myös vaativat kohteet.

Tietoliikennekaapelointi

Toimivat tietojärjestelmät ovat kriittinen asia yrityksen toimintakyvyn kannalta. Me hoidamme tietoliikennekaapeloinnit ja ATK-kaapeloinnit niin yritysten toimitiloihin kuin taloyhtiöihin. Suoritamme erityyppisiä kaapelointeja, esimerkiksi kaikenlaiset IT- ja ATK- ja telekaapeloinnit sekä muut tarvittavat sähkökaapeloinnit ammattitaidolla.

Hyvin suunniteltu ja asennettu kaapelointi on tärkeä investointi tulevaisuuteen. Huolellinen ATK-verkon kaapelointi on luja perusta kotisi tai yrityksesi toimivalle tietoverkolle. Olet sitten hankkimassa kokonaan uutta tai uudistamassa vanhaa tietoverkkoasi, hyvin toteutettu kaapelointityö on välttämätön varmistaaksesi hyvin toimivan ja luotettavan tietojärjestelmän.

Optospecialilla toteutamme kaikki tietoverkkotyöt ammattitaidolla. Rakennamme ATK-verkkoja konesaleihin, liiketiloihin, taloyhtiöihin sekä rakennusliikkeissä. Toteutamme niin pienet muutokset kuin laajat verkkokokonaisuudet.

Konesalikaapelointi

Meillä Optospecialilla on pitkä kokemus kaapeloinneista ja asennuksista. Konesalikaapelointi on erikoisalaamme. Meillä on vahva osaaminen ja kokemus muun muassa MPO/MTP-kaapeloineista ja muista vaativista tietojärjestelmä- ja palvelininfrastruktuurin kaapelointitöistä. Yli 20 vuoden työkokemus muokannut suunnittelu- ja toteutusprosessimme tarkaksi ja luotettavaksi.

Jokainen verkon päätepiste tarvitsee koneen tai konesalin, johon tieto kerätään. Sieltä tieto  jaetaan kätevästi eteenpäin loppukäyttäjille. Työskentely konesaleissa ja datakeskuksissa vaatii erityisen huolellista ja korkeaa osaamistasoa sekä ripeää suoritusaikaa. Me rakennamme kaikkiin toimitiloihin laadukkaat verkkoyhteydet, jotka palvelevat tehokkaasti ja pitkään – meidän työn laatumme voit luottaa.

Optospecial on joustava toimija, joka kykenee myös pikaisiin aikatauluihin. Asiantuntijamme auttavat tekemään kestäviä ratkaisuja ja välttämään ikäviä yllätyksiä, olitpa sitten rakentamassa uutta tai päivittämässä vanhaa. Konesalin koosta riippumatta autamme turvaamaan ketterät asennustyöt ja konesalin vakaan toiminnan. Meidän avullamme saat kaikki ensimmäisellä kerralla oikein.

Valokuituasennukset

Valokuituliittymä on nopea ja toimintavarma ratkaisu kotiisi tai yrityksesi tiloihin! Valokuituliittymän tiedonsiirtokyky on valtava ja tietoturva vahva. Lisäksi sen ylläpito on edullista. Optospecialilla teemme kaikki valokaapelointiin ja valokuituihin liittyvät asennus- ja hitsaustyöt kohteeseen kuin kohteeseen.

Kuituverkkoasennukset lisääntyvät liikekiinteistöissä sekä asuinalueilla jatkuvasti, eikä syyttä. Kuituyhteydet tuovat mukanaan lähes rajattomat mahdollisuudet Internet-, puhe- sekä TV-palveluille. Valokuitu on ainoa yhteys, joka vastaa tulevaisuuden toimistotilan tarpeisiin luotettavasti. Valokuituasennus sujuu meiltä nopeasti mutta silti erittäin huolellisesti takuuvarmalla kuituhitsaustekniikalla. (linkki)

Alla luettelemme muutamia kuituverkon etuja:

  • Nopeus ja valtava tiedonsiirtokyky
  • Suuri kaistaleveys
  • Sähköverkon tai ukkosen aiheuttamat ylijännitteet eivät häiritse toimintaa
  • Vahva tietoturva
  • Edullinen ylläpitää

Kun kuituhitsaus ja valokuituasennus ovat ajankohtaisia kiinteistössäsi, ota yhteyttä alan vankkaan ammattilaiseen – Optospecialiin. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä sekä rakennusliikkeitä koko Etelä-Suomen alueella.

Kuituhitsaukset

Hanki valokuituasennus ja valokuituhitsaus alan ammattilaiselta! Kuituhitsaus ja valokuituverkon asennukset kuuluvat Optospecialin laajaan palveluvalikoimaan. Teemme valokuituasennukset asiantuntevasti yrityksille, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille.

Valokuituasennus sujuu meiltä nopeasti mutta silti erittäin huolellisesti takuuvarmalla kuituhitsaustekniikalla – asentajamme hoitavat valokuituhitsaukset ammattitaidolla kaikissa kohteissa.  Valokuitujen jatkaminen ja päättäminen onnistuvat tarkasti nykyaikaisella valokuituhitsauskalustolla.

Kuituhitsaus on varmin ja laadukkain tapa valokuituliitosten tekemiseen. Teemme valokuituasennuksia ja valokuituhitsauksia usein taloyhtiöille, yrityksille sekä rakennusliikkeille Olemme luotettava ja joustava kumppani, joka pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista.

Yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Optospecial Oy

Y-tunnus: 08872700

Osoite: Hankasuontie 3 F, 00390 Helsinki

Puhelin/Fax: 09 878 7358

Sähköpostiosoite: kaj.sundberg@optospecial.fi